Ahad, 20 Februari 2011

Weekend

Assalamualaikum...

Tetiba rasa nak makan roti prata yang garing (cam roti canai lah)..apa lagi ke Giant lah kita ye..akak beli yg frozen.Sesekali bila teringin nak makan, akak beli lah tapi tak selalu. Akak suka makan roti prata nih, bila dimasak roti nih, kat luar garing and di dalamnya lembut je. Tak caye?..boleh try kat umah..ehe..

Bila dah masak roti prata, kene lah masak kuah dalnya kan..apa lagi mula lah projek memasak kat dapur..kuahnya memang akak sengaja masak lebih sebab leh disimpan beku dlm peti ais, bebila nak makan roti prata, kita panaskan aje kuahnya.

Ini lah sarapan pagi akak weekend nih..











4 ulasan:

secangkir madu merah berkata...

wei elokkan kuali leper tu? tak melekat...haritu aku buat kueh dadar guna kuali tu, cantik je kulit kueh tu...

kak_ti berkata...

mmg berbaloi beli..murah dan praktikal..buat telor dadar pun santikk aje..

Riri Yoorin berkata...

kak ti.. nk rekues.. bwk dtg opis :d

kak_ti berkata...

tgk ler kalu rajin yee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...